מה הוא גורם הסיכון? כולסטרול גבוה או התחמצנות הכולסטרול?
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

מה הוא גורם הסיכון? כולסטרול גבוה או התחמצנות הכולסטרול? 

מאת   29/04/2014 |  נצפה 1753 פעמים

כולם אומרים שרמת הכולסטרול היא זו שגורמת להתקפי לב ואירועים מוחיים אז יש לכם הסבר כיצד ילד בן 20+ בריא לגמרי פתאום לוקה בהתקף לב ונפטר? לגמרי התחמצנות הכולסטרול! 

מחלות לב רבות ושונות משפיעות על רמת הכולסטרול הגבוה

כאשר הוא מחומצן ועל רמת השומנים בדם.

הורדת רמת הכולסטרול הרע , והגנה עליו מפניי חימצון , הם צעד חשוב

למניעת הסתיידות עורקים ולמניעת התקפיי לב.

ישנם דרכים בהם ניתן להפחית משמעותית נזקים ולהוריד את רמת הכולסטרול

באמצעים טבעיים דרך תזונה  טבעית - אכילת קוואקר, קטניות , שמן זית

אבוקדו , שקדים ואגוזים, שמן פשתן או זרעיי פשתן , וצמחים מן הצומח כמו:

אומגה 3.

לכולסטרול הרע יש תפקיד חשוב בגוף המעלה את רמת הסיכון לחלות

במחלות לב וכליי דם  כאשר רמתו גבוהה וכאשר הוא מחומצן.

אחריי ניסויים ומחקרים רבים שנעשו באוניברסיטת חיפה , גילו כי

תמצית משורש הליקוריץ  יעיל ומוריד באופן משמעותי את רמת הכולסטרול הרע

מצמצם נזקים ומונע התקפיי לב והסתיידות עורקים.

תוצאות הוכיחו כי חודש לאחר נטילת הליקוריץ' חלו שינויים משמעותיים בתיפקודיי הכליות

הכבד , הלב , חלה ירידה משמעותית ברמת הסוכר בדם והעמילאז וגם ברמת השומנים בדם.

לחץ הדם ירד משמעותית הסיסטולי אך הדיאסטולי נשאר כפי שהיה לפני כן.

תכשיר הליקוריץ הפחית משמעותית את התחמצנות הכולסטרול הרע והגביר את העמידות

שלו בפני התחמצנות.

היכולת של הליקוריץ הגנה על הכולסטרול הרע עקב חומים המנקים רדיקלים חופשיים

שבתוכו.

שורש הליקוריץ מופק מן הצמח הבוטני שבאסיה glycyrriza glabra

מרבים להשתמש בו כממתיק , יש בו פולונואידים הנקשרים לשומנים ויש בו גם

איכויות אנטי אוקסידנטיות המצמצמים את התחמצנות הכולסטרול הרע

שנגרמה ממגע של נחושת או של חומרים יוצרי רדיקלים חופשיים.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה