קרם פטיסייר
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

קרם פטיסייר 

מאת   14/02/2014 |  נצפה 2725 פעמים

תמיד קצת חששתי מהכנת קרמים שבבסיסם ביצים, כי בהכנת קרמים אלה יש צורך בהקפדה יתרה על טריות של חומרי הגלם, במיוחד הביצים. אך לאחרונה הכנתי את קרם הפטיסייר שלפניכם וגיליתי כי השד לא כל כך נורא.

החומרים:
חצי ליטר חלב
125 גרם סוכר
4 חלמונים
1/4 כוס קורנפלור
מעט תמצית וניל

 

אופן ההכנה:
1. ממיסים את הקורנפלור עם מעט חלב קר.

2. מוסיפים את החלמונים ותמצית הווניל, ומערבבים.

3. מרתיחים את החלב הנותר יחד עם הסוכר בערבוב מתמיד.

3. מורידים את החלב מהאש ומוסיפים כחצי מהחלב החם לתערובת הקורנפלור. חשוב מאוד לערבב היטב!

4. מחזירים את 2 תערובות החלב לסיר הבישול ומערבבים.

5. מרתיחים הכול ביחד תוך כדי ערבוב, עד להיווצרות בועות.

6. מעבירים לכלי אחר לצינון ומכסים עם ניילון נצמד על להתקררות הקרם.

 ... . . . . . . . . .  . . . . . . ..  .. . . . .  ... . . . . . . . . .  . . . . . . ..  .. . . . . ... . . . . . . . . .  . . . . . . ..  .. . . . . ... . . . . . . . . .  . . . . . . ..  .. . . . . ... . . . . . . . . .  . . . . . . ..  .. . . . . ... . . . . . . . . .  . . . . . . ..  .. . . . . ... . . . . . . . . .  . . . . . . ..  .. . . . . ... . . . . . . . . .  . . . . . . ..  .. . . . . ... . . . . . . . . .  . . . . . . ..  .. . . . . ... . . . . . . . . .  . . . . . . ..  .. . . . .

מסעדת רג'ינה הינה מסעדה כשרה בתל אביב הממוקמת במתחם התחנה שבנווה צדק. אוכל איכותי באוירה טובה הוא מתכון מצויין לכל ארוחה עסקית או אירועים קטנים בתל אביב

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה