דים סאם במילוי ירקות
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

דים סאם במילוי ירקות 

מאת   06/09/2013 |  נצפה 2644 פעמים

מצרכים לכ-30 יחידות:
לבצק:

3 כוסות קמח

3 כפות שמן צמחי

כוס וחצי מים פושרים

הכנת הבצק: 

- מערבבים את המים והשמן.

- מוסיפים את המים לקמח לאט לאט, ולשים ללא הפסקה, עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק.

למילוי:

קוצצים דק את כל הירקות למופיעים בהמשך:

סלסלה וחצי פטריות שיטאקי

בצל בינוני

גזר

חצי כוס כרוב

מעט נבטי חמניה

2 יחידות בצל ירוק

כף-שתיים רוטב סויה/טריאקי/צ'ילי- מה שתמצאו בבית

אחרי שקצצתם הכל, הקפיצו כמה דקות את הבצל, גזר והפטריות, הוסיפו את שאר המרכיבים וערבבו.


מרכיבים את הדים סאם:

מרדדים את הבצק כך שהוא יהיה דק מאוד, וקורצים ממנו עיגולים.

ממלאים במילוי הירקות וסוגרים היטב.

מאדים בסיר אידוי כ-10 דקות, עד שהבצק מוכן.

 

/ / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה