צלעות כבש בטריאקי - פשוט וטעים
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

צלעות כבש בטריאקי - פשוט וטעים 

מאת   19/08/2013 |  נצפה 5118 פעמים

צלעות כבש זה לא משהו שתמצאו אצלינו כל יום, אלא זו מנה מיוחדת שאני מכינה כשאורחים "מביני עניין" בבשר מגיעים או אם אני רוצה לפנק מישהו במנה לא שגרתית. אך פינוק זה לחוד ושעות במטבח לחוד, גם מנת פרימיום אפשר להכין ב-5 דקות, להל"ן הדוגמא.
מצרכים ל-10 מנות:
10 יח' צלעות כבש טרי 
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ (על מנת לחסוך את הקיבוץ אפשר להשתמש גם בקוביות ג'ינגר קפואות)
2 שיני שום כתושות
10 כפות רוטב טריאקי

אופן הכנה:
1. צולים את הצלעות משני צדדים במחבת (כמה דקות בכל צד) ומעבירים לצלחת.
2. מכניסים לווק שום והג'ינג'ר ומטגנים כדקה.
3. מוסיפים את הטריאקי ומבשלים בערבוב כ -2 דקות על אש גבוה (הרוטב צריך להצטמצם)
4. מכניסים לווק כל פעם כמה צלעות (2-3) ומבשלים כ2 דקות ברוטב טריאקי. 
5. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים בתוספת אורז או פירה.

טיפ: אם לא בא לכם להתעסק עם הטיגון החוזר של הצלעות עם הרוטב, אפשר פשוט להעביר את הצלעות לתבנית אפיה, לשפוך את הרוטב הטריאקי מעל ולהכניס לתנור שחומם ל180 מעלות ל-5 דקות.

 // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / // / / / / / / / / / / / /  // / 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה