מתכון לאסאדו
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

מתכון לאסאדו 

מאת   17/08/2013 |  נצפה 7252 פעמים

אין כמו אסדו שהוכן ע"י מומחה, ורצוי מומחה ארגנטינאי, שהכין אסדו כבר כמה וכמה פעמים בעבר, אך גם אתם יכולים להכין אסדו מצויין בתנור.

מצרכים דרושים:
2 קילו אסדו עם עצם
מעט צ'ילי יבש
רבע כוס שמן קנולה
מלח גס ופלפל גרוס

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מפזרים על הבשר צ'ילי, מלח, פלפל ושמן.
מעסים את התבלינים לתוך הבשר היטב, ומכניסים את הבשר לתנור ל-30 דקות.
כעבור חצי שעה מכסים את הנתח היטב בנייר כסף ומורידים את הטמפרטורה ל-150 מעלות.
מחזירים את נתח לתנור לעוד שלוש וחצי שעות.

 / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה