בצק שקם ב-5 דקות
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

בצק שקם ב-5 דקות 

מאת   14/08/2013 |  נצפה 7061 פעמים

אם אתם עדיין לא יודעים מה מאיפה לקוח השם בצק שקם אז הגיע הזמן שתלמדו. לשם יש 2 פירושים: בצק מחמאה, שמנת וקמח (ובראשי תיבות שקם) או בצק או בצק העשוי משמנת, קמח ומרגרינה. אני אישית לא משתמשת באםיה במרגרינה, אז הגרסה השניה פחות רלוונטית עבור משפחתי, אך אני בטוחה שהטעם די זהה בשני המקרים.

 

חומרי הבצק: 

200 גרם חמאה רכה מאד

1 גביע שמנת

קמח תופח קטן ( 350 גר`)

 

 אופן ההכנה:
הכנת הבצק מסתכמת ב-2 שלבים:
1. מערבבים את חומרי הגלם לבצק אחיד.
2. מכניסים למקרר לחצי שעה בערך.

 טיפים: החליטו מראש האם אתם רוצים להשתמש בבצק למאפה מלוח או מתוק והוסיפו סוכר במידת הצורך.

          אם אתם לא עובדים עם כל הבצק בבת אחת, עדיף לשמור את הבצק הנותר במקרר, ולהוציא רגע אחרי שסיימתם להשתמש בכדור בצק הקודם. 

/ / // / / // / / // / / / / / / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / // / // / / // / / // / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה