דלעת ערמונים בתנור
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

דלעת ערמונים בתנור 

מאת   09/08/2013 |  נצפה 12628 פעמים

דלעת ערמונים בתנור היא מנה מרשימה, אף יחד עם זאת מדובר באחת המנות היותר קלות להכנה שלא מצריכות יותר מדי זמן. הטעם המעודן של דלעת הערמונים וצורת ההגשה היחודית הם המרכיבים שעושים את המנה הזו למועמדת מצויינת לשולחן אירוח חגיגי.

מרכיבים ל-6 סועדים:

3 יחידות דלעת ערמונים קלופות, חצויות ונקיות מגרעינים
6 כפות שמן זית
6 עלי מרווה
2 כפות סוכר
3 כפות פרמז'ן מגורד
3 כדורי מוצרה בגודל בינוני
מלח גס, פלפל גרוס

אופן הכנה:

 בתאבון!!!!

/ / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / / / / / / / / / /  / // /  / / / / / / /// / / / / / // /  / / 

 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה