מתכוני גבינות 3
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

מתכוני גבינות 3 

מאת   11/07/2013 |  נצפה 2077 פעמים

פסטה עם עגבניות וגבינות


חומרים:


1 חבילת פסטה
3 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
3 קישואים
8 עגבניות
מלח ופלפל שחור
1/2 חבילת בזיליקום
100 גרם גבינת פרמזן
50 גרם גבינת פיקורינו


אופן ההכנה:


מחממים תנור ל-250 מעלות. חוצים את הקישואים ואת העגבניות לאורכם, מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומסדרים בה את העגבניות עם הצד החתוך כלפי מעלה. מפזרים מלמעלה שמן זית, מלח, פלפל שחור, שום וגבינות. אופים כ- 30 דקות (עד להשחמה).
מבשלים את הפסטה במים, מסננים ומוסיפים את הירקות האפויים.



לחמניות עם גבינות


חומרים:


4- 31/2 כוסות קמח
4 כפיות שמרים של שמרית
1/4 כוס חמאה מומסת
1 ביצה
1/2 כוס חלב
1/4 כוס דבש
3/4 כוס מים
11/4 כפיות מלח


מילוי:


120 מ"ל חמאה
2 כפות עירית קצוצה
1/3 כוס בצל קצוץ
1 כף שום טחון יבש
150 גרם גבינת גאודה
100 גרם גבינת פיקורינו


הכנת הבצק:


מגרדים על פומפייה את הגבינות.
בסיר על האש, מחממים את המים עם החמאה ומקררים עד שהתערובת הופכת לפושרת. מכניסים למיקסר את התערובת הפושרת, מוסיפים דבש,  ו-11/2 כוסות קמח, ומערבבים. מוסיפים ביצה ושמרים, ומערבלים.
 נותנים לבצק לנוח ל-20 דקות ולאחר מכן מוסיפים את המלח והקמח ולשים במיקסר. אם כמות הקמח שמוסיפים לא מספיקה, מוסיפים עוד קמח באיטיות במשך כ-7 דקות, עד לקבלת בצק אחיד.
מתפיחים את הבצק בקערה משומנת ומכוסה בניילון נצמד עד להכפלת נפחו.


הכנת המילוי:


מחממים תנור ל- 180 מעלות. ממיסים את החמאה על מחבת ומטגנים את השום, הבצל והעירית עד שהמרקם של הבצל נהיה רך. משאירים להתקרר.
אחרי שהבצק תפח לשים אותו כדי להוציא את האוויר. לאחר מכן מרדדים את הבצק למלבן ומפזרים מלמעלה את תערובת הבצל שהתקררה ומפזרים מלמעלה את הגבינות. מקפלים מעט פנימה (כמו אגרול) את שולי הבצק ולאחר מכן מגלגלים כמו רולדה. פורסים לפרוסות בעובי 11/2 סנטימטר. את קצה הבצק מקפלים מתחת לעיגול ומסדרים על נייר אפיה. אופים עד לקבלת צבע זהוב.



מתבל גבינות


חומרים:


80 גרם גבינת פיקורינו
300 גרם גבינת ריקוטה
מלח
2-3 כפות עירית קצוצה
1 אבוקדו מקולף ללא גלעין
2-3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:


מגרדים על פומפייה את הגבינות. מכניסים את כל החומרים חוץ מהעירית למעבד מזון ומערבבים עד לקבלת מחית. את התערובת מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים את העירית, מערבבים ומכניסים למקרר למשך כשעה.
מגישים עם לחם טוב, נאצ'וס או פרוסות בגט מרוחות בשום כתוש שנאפו מספר דקות בגריל.

אנו ב"גבינות מהלב" מלמדים הכנת גבינות מכל הסוגים במסגרת קורסים מהנים המתקיימים הן כקורסים פרטיים והן כקורסים קבוצתיים. לקבלת פרטים נוספים,  הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בנייד 054-7522906 ולהתרשם מהאתר שלנו בכתובת com.גבינות-מהלב.www

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה