בורקס תורכי
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

בורקס תורכי 

מאת   16/06/2013 |  נצפה 5451 פעמים

החיבור שלי לשורשים הספרדיים שבמשפחתי נעשה במיוחד דרך המאכלים. זהו מתכון שדודתי בת ה84 מכינה עד היום במטבחה הקטנטן וטעמו תמיד מחזיר אותי לאוכל של פעם.

מרכיבי הבצק


מרכיבי המילוי


אופן ההכנה


אפשרות למילוי אחר: חצילים

3-4 חצילים בינוניים כהים בעלי קליפה מבריקה שרופים על האש (או אפויים בתנור בחום גבוה) מסוננים ממים, קלופים ומעוכים + גבינה בולגרית מפוררת+ מעט שמן זית

 

בתיאבון!

איריס שגיא –פולטון


"דברי טעם" קייטרינג בנגב


http://www.divreytaam.com/


בקרו אותנו בפייסבוק


  https://www.facebook.com/DivreyTaam    

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה