עוגת מייפל מהירה
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

עוגת מייפל מהירה 

מאת   08/06/2013 |  נצפה 15565 פעמים


אני מאוד אובת את העוגות הבחושות המהירות שכל מה שצריך לעשות בהן זה לערבב ולהכניס לתנור. זה בדיוק המתכון של עוגת המייפל שלפנייכם-מאוד קל להכנה ושימוש בסירופ מייפל מוסיף המון לטעם וגם חוסך לכם את הזמו שבהכנת סירופ סוכר שבו משתמשים בעוגות סולת לדוגמא.


החומרים

3 ביצים

3 שקיות סוכר וניל

1 גביע שמנת

כוס וחצי קמח תופח

1¼ כוס סוכר

חצי כוס שמן

לפיזור: פקאן קצוץ/אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)

רוטב מייפל

אופן ההכנה :

- מערבבים את כל החומרי העוגה לפי הסדר.

- שפכים את התערובת לתבניות עגולה משומנות או לשתי תבניות אינגליש קייק, לפזר מעל אגוזי פקאן/מלך קצוצים.

- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-30 דקות (עד שקיסם שננעץ בה יוצא יבש).

- כשמוציאים את העוגה מהתנור מיד שופכים מעל סירופ מייפל בנדיבות.

את תטרפו את העוגה מיד, שהיא קרה היא טעימה עוד יותר, קצת סבלנות!  

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה