קציצות ירק אפויות
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

קציצות ירק אפויות 

מאת   07/06/2013 |  נצפה 4622 פעמים

מתכון מנצח לקציצות או לביבות ירק ללא טיגון. כן שמעתם נכון, ללא טיגון! תגידו שלום לנייר סופג ולידים השומניות. האפיה הופכת את המנה לבריאה עוד יותר. מגוון הירקות ועוד ללא השמן, הם מתכון מנצח לא רק לכל צמחוני אלא לכל אוהבי קציצות הירק ככלל.

מצרכים ל-12 קציצות:
2 קישואים
2 גזרים
בצל קצוץ מטוגן
2 ביצים
5 כפות פירורי לחם
כפית גדושה שום כתוש
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
1. גרדו את כל הירקות.

2. ערבבו את כל מצרכי הקציצות כולל הירקות המגורדים.

3. רפדו תבנית אפיה בנייר אפיה משומן.

4. צרו את הקציצות הדקו היטב, והוציאו נוזלים מיותרים.

5. סדרו את הקציצות בתבנית והכניסו לתנורשחומם לחום של כ-180 מעלות ל-15 דקות.

6. הפכו את הקציצות והחזירו לתנור ל-15 דקות נוספות.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה