מרק בטטה קטיפתי
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

מרק בטטה קטיפתי 

מאת   01/06/2013 |  נצפה 19883 פעמים

חומרים ל-4 מנות

מרכיבים:

50 גרם שמן

2 בצלים קצוצים דק

1 כפית שום כתוש

3 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות בינוניות

מלח ופלפל שחור טחון טרי

אגוז מוסקט

100 מ"ל נוזל קוקוס או שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר בצל עד לשקיפות. מוסיפים שום ומטגנים קלות. מוסיפים בטטות ומטגנים כ-2-3 דקות.

מוסיפים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה. מתבלים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך הבטטות.

טוחנים את תוכן הסיר עם הנוזלים בעזרת בלנדר (הכי נוח ידני), מוסיפים נוזל קוקוס מתקנים תיבול ומגישים.

שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית


http://www.chefroded.com


Chef.Roded@gmail.com


054-7730379

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה