סלט עדשים שחורות
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

סלט עדשים שחורות 

מאת   08/05/2013 |  נצפה 11490 פעמים

מאז שהגיעו העדשים השחורות, או יותר נכון - מאז שגיליתי אותן על מדפי רשתות השיווק, אני לא נרגעת מהן: הן שחורות וקטנות, לא דורשות השריה ארוכה או טיפול מיוחד, מקבלות מרקם קראנצ'י וטעים, ומזינות לא פחות מכל סוג אחר של קטניה.

הפעם - מתכון מהיר וקל להכנה של סלט עדשים שחורות.

תמיד מצליח, תמיד מזין וטעים, ואצלי... אפילו הילדים אוכלים אותו!

מרכיבים

אופן ההכנה

 


בתיאבון!

 

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה