לזניה בשרית - מתכון מנצח
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

לזניה בשרית - מתכון מנצח 

מאת   14/03/2013 |  נצפה 52461 פעמים

*מתכון כשר*
שנים רבות אני מכינה לזניה בשרית, וזהו אחד מהמאכלים האהובים ביותר על בני ביתי, אולם... רק בשנה האחרונה - הסתדר לי המתכון, והוא עכשיו לדעתי פשוט מושלם.

לא נבזבז מלים לפני המתכון - אולם שימו לב לטיפים ולעצות אשר בסופו :-)

המרכיבים

הוראות הכנה - הבשר

הוראות הכנה - הרוטב

הרכבת המנה

ולסיום: בשמל כשר מעל הכל

בתיאבון!!

יצא טעים? ספרו לי בתגובות :-)

טיפים נוספים:

1. כל עלי לזניה יתאימו, אני מאוד אוהבת את עלי הלזניה הירוקים של ברילה, פשוט כי יש להם טעם אחר והם קצת יותר עבים מהיתר.

2. אם אין לכם עגבניות טריות אפשר להשתמש בעגבניות מרוסקות משומרות. יש כאלה מסוג איטלקי שהוא הרבה יותר משובח.

3. לגבי רסק עגבניות - ככלל, תמיד עדיף כזה בריכוז 28BX, אבל גם 22 יעבוד.

4. אם יש לכם זעתר או אורגנו - הוסיפו כחלק מתיבול הרוטב, זה רק יוסיף

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה