שלושה מתכונים למאכלי גבינות
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

שלושה מתכונים למאכלי גבינות 

מאת   29/09/2011 |  נצפה 5989 פעמים

חטיף גבינות

חומרים:

400 גרם בצק עלים מרודד

300 גרם גבינת קשקבל

130 גרם חמאה

6 כפות גבינה לבנה

1 פלפל אדום קצוץ קטן

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

 

מגרדים על פומפייה את גבינת הקשקבל. מערבבים את כל החומרים יחד.

מסדרים את הבלילה בקצה התחתון של בצק העלים ומגלגלים לגליל.

בעזרת סכין חותכים (לא עד הסוף) פרוסות בתוך הגליל. אופים בתנור מחומם

מראש, בחום של 200 מעלות.

מוציאים וחותכים את הבצק עד הסוף לפרוסות.

 

באגט עם גבינות

חומרים:

1 באגט ארוך איכותי

2 ביצים שלמות

120 גרם זיתים ירוקים או שחורים

4 יחידות בצל ירוק

100 גרם גבינת שמנת

200 גרם גבינת קשקבל

מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

 

חוצים את הבאגט לשניים, מרוקנים את חלקו הפנימי ושומרים את הבאגט בצד. מכסים אותו במגבת כדי שלא יתייבש.

מבשלים את הביצים עם הקליפה 10 דקות עד  שהן נהיות קשות. מקלפים אותן ומפוררים בעזרת  מזלג.

את גבינת הקשקבל מגרדים  על פומפייה.

מפוררים את החלק הפנימי של הבאגט ומערבבים עם הגבינה הלבנה, גבינת הקשקבל,

הביצים, מלח ופלפל שחור. מקצצים את הבצל הירוק  ומוסיפים לתערובת.

מחלקים את התערובת לשניים וממלאים את הבאגט. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.

הגשה: פורסים את הבאגט לפרוסות יפות.

ממרח גבינות וסרדינים

חומרים:

 

500 גרם גבינות צאן

50 מ"ל בירה

100 מ"ל שמנת חמוצה

1 קופסה סרדינים משימורים

1 בצל

מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

 

מגרדים על פומפייה את הגבינות. מערבבים עם הבירה, השמנת, מלח ופלפל.

מקצצים את הבצל ומוסיפים לתערובת הגבינות.

מסננים את הסרדינים, מועכים אותם בעזרת מזלג ומוסיפים לתערובת הגבינות.

מערבבים הכול יחד ומסדרים יפה במרכזה של צלחת הגשה. מכניסים לשעה למקרר.

מוציאים, מסדרים ירקות מסביב ומגישים.

 

אנו ב"גבינות מהלב" מעבירים מגוון קורסים שבהם ניתן ללמוד הכנת גבינות מכל הסוגים. לקבלת פרטים נוספים הנכם מוזמנים להיכנס לאתר שלנו - www.גבינות-מהלב.com

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה