מתכון סלט יווני
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון סלט יווני 

מאת    [ 08/02/2011 ]
מילים במאמר: 219   [ נצפה 6399 פעמים ]

 
 

מנה יוונית

מצרכים:


    •  4 תפוחי אדמה מבושלים ומקולפים
    •  3 גזרים מבושלים ומקולפים
    •  כוס שעועית ירוקה
    •  כוס אפונה ירוקה
    •  חצי ראש כרובית מחולק לפרחים

מצרכים לרוטב:


    •  גזר חתוך לקוביות
    •  שורש פטרוזליה חתוך דק מאוד
    •  שורש סלרי חתוך דק מאוד
    •  2 בצלים לחתוך לקוביות
    •  2 כפות רסק עגבניות
    •  2 כפות ציר מרק
    •  כף סוכר חום
    •  כף חומץ בן יין
    •  4 כפות שמן קונולה או חמניות
    •  חופן שמיר קצוץ
    •  3 שיני שום
    •  מלח, פלפל לפי הטעם

אופן הכנה:


    •  לחתוך לקוביות את הגזר ותפוחי אדמה.
    •  לבשל את השעועית ואפונה במי מלח ולסנן וגם שטוף במים קרים ע"מ לשמור על צבעם של הירקות.
    •  לבשל פרחי כרובית במי מלח ולסנן.
    •  לטגן את הבצל עד גוון זהוב בהיר.
    •  להוסיף לסיר עם הבצל גזר, פטרוזליה, סלרי ולאדות כ5 דקות.
    •  להוסיף רסק עגבניות, סוכר, מלח, פלפל, ציר מרק ולבשל עוד כ4-5 דקות.
    •  לתקן את הטעמים, להוסיף שום מעוך, שמיר ולבדוק שוב כדי לודא שלרוטב יש טעם חמוץ מתוק.
    •  בקערה עמוקה לסדר את התערובת של ירקות מבושלים ולמזוג את הרוטב.

בתאבון!

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב