מאפה עוף ופטריות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מאפה עוף ופטריות 

מאת    [ 02/02/2011 ]
מילים במאמר: 127   [ נצפה 6315 פעמים ]

 
 

מצרכים :
?     חבילת מלוואח קפוא או בצק עלים (לשומרים על המשקל אפשר להשתמש בבצק פילו) ?     500 גרם חזה עוף פרוס לחתיכות קטנות ?     1 בצל גדול ?     פטריות טריות חתוכות ?     אבקת מרק עוף ?     אבקת מרק בצל ופטריות ?     ביצה ?     שומשום

הכנה :
חותכים את הבצל ומטגנים בשמן זית , לאחר שהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את הפטריות , כעבור 5 דקות מוסיפים את העוף ומתבלים באבקת מרק עוף , פטריות או בצל ומלח פלפל עפ"י הטעם. מטגנים היטב עד שכל חלקי העוף עשויים. מפשירים את המלוואח וחוצים אותו ל-2 . מקפלים אותו כך שהחלק הישר (היכן שחצינו) מהודק וממלאים אותו בתערובת שהכנו קודם ומהדקים את החל העגול. מורחים ביצה ומפזרים שומשום מל המאפים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, אופים כ 20 דק' עד שהמאפה מזהיב ומגישים חם.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב