אלכסנדר - ליזה שרדונה 2009
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

אלכסנדר - ליזה שרדונה 2009 

מאת    [ 23/01/2011 ]
מילים במאמר: 113   [ נצפה 2343 פעמים ]

 
 

אלכסנדר - ליזה שרדונה 2009
ביקורת יין: אלון גונן

אסכולת השרדונה הטרופי מתגלה בכל הדרה ביין של אלכסנדר.
חובבי הז'אנר ימצאו ריחות של אננס בוסרי, לימון, אגסים ואף מלון כתום. טעמי פירות טרופיים ממלאים את חלל הפה. האפטר טייסט מעניק סיומת חמאתית נעימה. השרדונה קיבל 18 חודשי עץ ולצערי היא מאוד מינורית ואין כמעט כל עפיצות או טעמים שמאזנים את המתיקות שיש בליזה.

כשהיין נמזג בטמפרטורת ההגשה המומלצת ליין לבן הוא לדעתי מתוק מידי ונותן תחושה של סירופ. כשהוא נמזג בטמפרטורה קרה מאוד המתיקות מתאזנת אולם היין מאבד מרעננותו והסיומת קצרה ולא כל כך נעימה.

לאתר היקב

www.adomolavan.co.il

שף אלון גונן
מסעדת אל בריו, בית איש הענבים כתב באתר היין אדום או לבן

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב