דג מושט בקארי שום וכוסברה בתנור
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

דג מושט בקארי שום וכוסברה בתנור 

מאת    [ 20/01/2011 ]
מילים במאמר: 86   [ נצפה 6889 פעמים ]

 
 

החומרים:
2 דגי מושט טריים שטופים ללא הראש 
1 כפית קארי
מלח ופלפל
1 כף שמן
1 שן שום פרוסה
1 שן שום חצויה
5 גבעולי כוסברה
2 פרוסות לימון
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מערבבים את הקארי, המלח והפלפל עם מעט שמן ומורחים את הדג מבפנים ומבחוץ,לבטן הדג מכניסים את השום הפרוס הכוסברה והלימון.

מניחים במקרר למשך כשעה וחצי שהדג יספוג את כל הטעמים ,מוצאים מהמקרר , משמנים תבנית אפיה מניחים את הדגים בצורה מסודרת ואופים בחום של 190 מעלות כחצי שעה לפחות .למאגר המתכונים הגדול חינם לחצו

http://www.laisrael.net


הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם בעולם בקרו באתר www.laisrael.net

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב