כמה פעמים מצאתם את עצמכם צופים בטלוויזיה על איזה שף המכין מנה מדהימה שהייתם מתים לשים עליה ברגע זה את היד, אבל לכם אין בכלל מושג איך אפילו שוברים כמו שצריך ביצה. אז למה שלא תצטרפו לאחת מסדנאות הבישול למתחילים שיש בכל בית ספר לבישול?
בית ספר לבישול אומנם מכשיר בעיקר טבחים ושפים מקצועיים, אך כל אחד מהם התחיל גם הוא באיזו סדנה קטנה לפני שהפך לאומן בישול מיומן. בית ספר לבישול ילמד אתכם ממש מההתחלה את כל רזי המטבח, כך שתוכלו תוך זמן קצר להפתיע את עצמכם ואת כל המשפחה בארוחת שחיתות טעימה במיוחד.
תוכלו למצוא בכל בית ספר לבישול כמה מסלולים המיועדים במיוחד למתחילים, ובקבוצות קטנות לפי רמות ידע וגיל שיאפשרו לכל אחד ללמוד בלי לחץ ובקצב שלו. החל מלימודי טבחות ממש מן היסוד, שיתנו את כל הדגשים הבסיסים שכל אחד חייב על מנת לבשל בצורה יעילה במטבח, ועד לסדנאות שונות ומגוונות שייחשפו אתכם לכל המנות הכי טעימות וכיצד לבשלן בצורה נכונה וקלה.
הסדנה הכי בסיסית תחשוף בפניכם את סודות הבישול הביתי, צורות חיתוך ושיטות בישול שאולי ממבט ראשון נראות ממש זניחות, אבל הן הסוד שבלעדיו שום ארוחה לא תצא באמת כמו שצריך. בהמשך יתנסה התלמיד בעזרת היסודות שלמד, בבישול מטעמים שונים וגם יבין כיצד לעצבן כך שמלבד הטעם גם יראו טוב על כל שולחן.
בית ספר לבישול מקיים גם סדנאות ולימודי קונדיטוריה ואפייה, בהם כל אחד יוכל ללמוד כיצד לאפות בעצמו את החלה לשבת ואת כל הקינוחים שבצד. אין צורך בשום ניסיון, הסדנה מיועדת לכל אחד ותעבור על כל סוגי הבצקים ושיטות האפייה תוך התנסות בהכנת עוגות, עוגיות, קינוחים ושאר המאפים.
גם לאלה המעוניינים לעסוק בדבר באופן מקצועי מציע בית ספר לבישול קורס טבחות סוג 1 למתחילים, שייתן את כל הדגשים הדרושים לתפעול מטבח תעשייתי, ושבסופו יוכל כל בוגר להמשיך אף לדרגה הבאה אם ירצה עד לרמת לימודי שף.
אז הצטרפו עכשיו לאחת הסדנאות ותגלו עד כמה בישול הוא לא באמת מסובך כמו שהוא נראה.