קרמשניט
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קרמשניט 

מאת    [ 11/12/2010 ]
מילים במאמר: 183   [ נצפה 1245 פעמים ]

 
 

החומרים: 2 שכבות בצק עלים אפוי

לקרם :

4 כפות קורנפלור

1/2 1 -2 כוסות חלב

4 חלמונים

2 כפיות תמצית     6 כפות סוכר   50 גר' חמאה   1 מיכל שמנת מתוקה   אופן ההכנה: מניחים בקערית את הקורנפלור ויוצקים חצי כוס חלבטורפים היטב כך שלא יהיו גושים ,מוסיפים את החלמונים ולהמשך לערבב עד ליצירת  בלילה חלקה. מבשלים בסיר על אש בינונית עד לרתיחה את יתרת החלב תמצית הווניל והסוכר יוצקים מחצית מהכמות אל קערת הקורנפלור והחלמונים תוך בחישה מהירה.מחזירים את הסיר עם יתר החלב אל האש ומבשלים על אש נמוכה. יוצקים אל הסיר את תערובת הקורנפלור תוך ערבוב. מערבבים ומבשלים יחד  תוך כדי ערבוה עד להסמכת הבלילה. מסירים מהאש. מוסיפים את החמאה ומערבבים,מכסים ושומרים במקרר. מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר לקבלת קצף יציב ,מוציאים את הקרם מהמקרר ומוסיפים אותו לקצף השמנת המתוקה תוך כדי הקצפה לקבלת קרם עשיר וחלק. מניחים על תבנית מלבנית משומנת שכבת בצק עלים, יוצקים את הקרם ומחליקים ,חותכים את חלק הבצק שנותר לריבועים בגודל הרצוי למנה. מסדרים את הריבועים על הקרם ובוזקים מעל אבקת סוכר. מכסים בנייר אלומיניום או בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים .למאגר המתכונים לחצו

http://www.laisrael.net


 הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם בעולם בקרו באתר www.laisrael.net

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:


שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2015
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
כתיבת מאמרים

מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב