מתכון להכנת קרמשניט או עוגת נפוליון
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון להכנת קרמשניט או עוגת נפוליון 

מאת    [ 11/12/2010 ]
מילים במאמר: 86   [ נצפה 7029 פעמים ]

 
 

החומרים:

 1 חבילה בצק עלים מרודד

1 שמנת מתוקה 1

 חבילה אינסטנט פודינג


1 כוס חלב


1 כוס סוכר  

 אופן ההכנה:

מפשירים את בצק העלים  מרדדדים וחתכים בגודל ריבוע  הרצוי ,ומניחים על גבי נייר אפייה במרווח של ס"מ בין כל חתיכב  אופים בחום  של 180 מעלות  עד להזהבה לאחר שהתקררו פתחים כל ריבוע בעזרת הידיים 
מכניסים לקערה את  השמנת המתוקה החלב והאינסטנט פודינג ומקציפים  לקבלת קרם, מקררי ממלאים הריבועעם האפויים בקרם מכסים כל ריבוע  ומעל מפזרים אבקת סוכר, ניתן להכניס לצלוחיות אישיות ולהגיש קר.למאגר המתכונים לחצו

http://www.laisrael.net


הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם בעולם בקרו באתר www.laisrael.net

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב