בעשור האחרון כל נושא הקייטרינג תפס תאוצה. הקייטרינג נותן מענה מצוין לכל מי שמבקש לקיים אירוע לא באולם אלא אירוע מצומצם שמוזמנים בו מעט אנשים.
ברוב האולמות נדרש מספר מינימום של אנשים שהוא בדרך כלל לא פחות מ-150 איש, וכך זה מהווה בעיה למי שיש מספר קטן יותר של אנשים. פה ניתן להכניס לתמונה חברת קייטרינג שעושה אירועים קטנים לפי דרישת הלקוח, לקוח שיש ברשותו חצר בבית או אולם קטן של בית כנסת, מתנ"ס עירוני, או בפארק בטבע.
הקייטרינג דואג להביא איתו את כל הציוד הנדרש כמו ציוד ישיבה: שולחנות, כסאות, מפות וכלים. ניתן לגוון עם פינות אלטרנטיביות מיוחדות וכריות צבעוניות שמוסיפות חן לאירוע.
הקייטרינג מביא איתו מטבח נייד שמכיל את האוכל המגוון ואת אמצעי החימום כך שאין שום התערבות של הלקוח. האירוע הופך להיות אינטימי, שכל האורחים מחוברים יחד בשל היקפו המצומצם.
קייטרינג נותן מענה לכל תפריט שהלקוח בוחר אם זה קייטרינג חלבי או קייטרינג בשרי. כמובן קייטרינג כשר יכול רק להוסיף את מאגר הלקוחות.
משום ריבוי חברות קייטרינג ,יש תחרות גדולה, וההיצע הוא גדול ביותר ולכן כל חברת קייטרינג עושה את הטוב ביותר כדי לצרף אליה לקוחות נוספים, דבר שמאוד עוזר לאיכות ולטיב של המוצרים.
אירועים נוספים שקייטרינג נותן הוא לחברות עסקיות, שעושות קוקטיילים לעובדי החברה, הרמת כוסית לחג, מסיבות, כנסים וימי עיון. בדרך כלל החברות עושות את האירועים במקום העבודה, ופה הפיתרון הכי טוב הוא להביא חברת קייטרינג שתנהל את האירוע. החברה לא מתעסקת בחלק הקולינרי וכמובן שזה מוזיל את עלויות האירוע, וכך שני הצדדים נהנים.