סופריטו עוף עם קובה טבית
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סופריטו עוף עם קובה טבית 

מאת    [ 20/11/2010 ]
מילים במאמר: 212   [ נצפה 6588 פעמים ]

 
 

לקובה טבית:

כוס קמח מצה, ביצה, כוס מים, בצל קצוץ דק, מעט בשר טחון (או קצוץ דק) מכל סוג שאוהבים (עוף, הודו, כבש, בקר, לבן).

לסופריטו:

חלקי עוף, 2 ק"ג תפוחי אדמה לבישול, 1 ק"ג בצלים גדולים, מלח, פלפל, מעט כמון.

א הכנת הקובה:

1. מערבבים את קמח המצה, הביצה והמים עד שמתקבלת תערובת בצקית נוחה לעיבוד.

2. במחבת עם מעט שמן מזהיבים את הבצל הקצוץ, ומוסיפים את הבשר לצריבה קצרה. - לא מוסיפים תבלינים!!!

3. מגלגלים כדור מהבצק וממלאים בתערובת הבשר והבצל. ומניחים אותם על צלחת בצד.

 

ב. הכנת הסופריטו:

1. במחבת / סיר טיגון עמוק ממלאים שמן ומניחים על אש גבוהה.

2. עד שהשמן יתחמם מרפדים בטבעות בצל עבות סיר רחב.

3. חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות ומטגנים בשמן החם.

4. מסדרים את תפוחי האדמה מעל הבצלים.

5. מטגנים באותו השמן את הקובות עד להשחמה ומסדרים אותם מעל תפוחי האדמה

6. מטגנים את חלקי העופות עד להשחמה. ומסדרים מעל הקובות בסיר.

7. מערבבים מלח פלפל וכמון בכוס וחצי מי ברז ויוצקים מעל העופות.

8. מחפים את מכסה הסיר בנייר פרגמנט ומבשלים על אש נמוכה מאד מאד מאד במשך כשעתיים.

אפשר גם להכניס לבישול בתנור למשך שעתיים בחום של 60 - 80 מעלות. לפני ההגשה מעלים את הטמפ. בתנור למשך כ 5 - 10 דקות ל-100 מעלות.

 

בתאבון.

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב