גספצ'ו - מרק עגבניות קר
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

גספצ'ו - מרק עגבניות קר 

מאת    [ 04/06/2007 ]
מילים במאמר: 112   [ נצפה 26021 פעמים ]

 
 
מרק ספרדי קר וצונן לימי הקיץ החמים

גספצ'ו - מרק ספרדי קר

החומרים:
1 מלפפון בינוני, קלוף וחתוך לרבעים
1 פלפל ירוק, נקי וחתוך לרבעים
1 בצל קטן, מקולף וחתוך לרבעים
2 גבעולי פטרוזיליה
2 שיני שום
5 עגבניות בשלות, קלופות וחתוכות לרבעים
1 כוס מיץ עגבניות
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ יין (או מיץ לימון)
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
מעט טבסקו

אופן ההכנה:
טוחנים במעבד מזון המלפפון, הפלפל, הבצל, הפטרוזיליה. שמים מחצית מהתערובת בצד.
מוסיפים את העגבניות, כל אחת לחוד וממשיכים לטחון במעבד המזון.
מוסיפים את החומרים הנותרים וערבב במהירות בינונית.
מוסיפים את המחצית השניה של התערובת. ערבב היטב.
מכסים ומצננים במשך מספר שעות.

מגישים קר.

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.

שף
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:


שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2015
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
כתיבת מאמרים

מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב