דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


איך להיות ברמן מהיר ומוצלח במיוחד? 

מאת    [ 26/10/2010 ]

מילים במאמר: 497   [ נצפה 2653 פעמים ]

מה היא יעילות?

1. השלמה או היכולת להשלים משימה מסויימת בכמות זמן מינימאלית ומאמץ מינימאלי.
2. היחס בין הפלט השימושי שיוצא לבין כל הקלט שמתקבל.
3. היחס בין האנרגיה שמערכת מנצלת לבין האנרגיה שמגיע לאותה מערכת.

כברמן אם אתה מסוגל להכין משקאות בכמות הזמן ובמאמץ המינמאליים ביותר, אתה יכול להרוויח סכומים עצומים של כסף ולבחור לעבוד כמעט בכל מקום שתרצה.

כל מה שנדרש ממך כדי להשיג מהירות היא ההחלטה לעבוד באופן נכון ולפעול מהר, בלי להסס. אך בכל זאת , שדרוג היעילות דורש ממך יותר זמן והכנה מאשר רק להחליט לפעול יותר מהר ולכן הרבה ברמנים מתמוטטים תחת הלחץ כאשר הם מנסים לפעול מהר, מכיוון שהם לא
לקחו את הזמן להכין את עצמם ואת הבר שלהם ליעילות מקסימאלית.

אז איך הופכים ליעילים יותר?

1) התבוננות עצמית

הסתכל על הבר ועל סביבתו.
האם יש משהו שאפשר לשפר שם? האם יש משימה שאתה שונא לעשות בגלל שהיא לוקחת ממך כל-כך הרבה זמן?

עכשיו נכון שאתה לא נמצא במקום שאתה יכול להתחיל לתכנן ולבנות מחדש את כל המדפים ושטח הקירור שלך כדי להתאים אותם לצרכים שלך, אבל גם שינוי קטן כמו מיקום מחדש של כוסות השוטים שלך יכולים להיות
בעלי השפעה רבה על המאמץ שאתה משקיע לאורך המשמרת.

ואם אתה כן באפשרותך להחליט על בניית הבר מחדש, עשה זאת אם זה ישפיע על יעילות הבר שלך, בשורה התחתונה תהיה מודע לבר ולסביבה שלו ועשה שינויים אם צריך.

2) הכנה
להגיע למשמרת שלך 30 דקות לפני הזמן יכול להיות ההבדל בין משמרת מוצלחת וכושלת, הכנה נוספת לפני המשמרת שלך תגרום לפחות מאמץ והשקעה ממך בזמן המשמרת עצמה

3) מערכות
מערכות מאפשרות לך לבצע פעולות בלי לחשוב, בצורה אוטומטית, וזה בדיוק מה שאתה רוצה כברמן.
אתה לא צריך לחשוב פעמיים איפה נמצא מיץ האשכוליות שלך שמישהו מבקש להזמין "סיבריז", זה צריך להיות אוטומטי, הטבע השני שלך.

ראית פעם ברמן שמתמוטט תחת הלחץ של ההמון הזועם של הלקוחות שכולם דורשים את המשקאות שלהם? לא מחזה יפה.
כשכל פעולה שלך היא טבע שני, אתה יכול לשמור על קור רוח אפילו כשהמצב יוצא מכלל שליטה. המשמעות של מערכות היא שאתה יכול לפעול אחרי אותו תהליך קבוע בכל פעם כדי להגיע לתוצאה שלך, אתה לא צריך לעשות דברים באופן אקראי או לא מתוכנן, אתה עושה אותם באותה דרך כל פעם ומגיע לתוצאות כלפעם, כל דבר מהדרך שבה אתה מסדר את הבר שלך וסדר שבו אתה משתמש כדי להכין את המשקאות שלך.

4) ארגון
ארגון הוא תנאי הכרחי למערכת מוצלחת, חשוב להשאר מאורגן לכל אורך המשמרת שלך, במיוחד אם אתה עובד עם ברמנים אחרים.
תחזיר את כל הדברים למקום שלהם אחרי שסיימת להשתמש בהם, וודא שאתה והשותפים שלך לבר מבינים אחד את השני, אותי אישית זה משגע כשברמנים לא מחזירים דברים למקום ומשאירים אותי לחפש אותם כל הלילה, או יותר גרוע בגלל חוסר הארגון שלהם מגיעים לעמדה שלי ומבקשים להשתמש בדברים שלי. כברמן יעיל, אתה תמכור הכי הרבה, תיצור את החוויה הכי טובה בשביל הלקוחות שלך, במקום להתאמץ ולהתקע תחת העומס, אתה תברך את השגעון ואת העומס שמגיעים אלייך בגלל שאתה יודע שאתה יכול להתמודד איתם בקלות.

מיכאל וקנין הוא מדריך בקורס ברמנים כבר 3 שנים, למיכאל נסיון רב בתור ברמן ובתור מורה, הוא מתפקד גם בתור רכז הקורסים בבית ספר לברמנים בו הוא מלמד.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב