עוגת שוקולד ללא קמח
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת שוקולד ללא קמח 

מאת    [ 17/10/2010 ]
מילים במאמר: 123   [ נצפה 6806 פעמים ]

 
 

החומרים:

6 ביצים, 250 גרם שוקולד מריר לבישול, חצי כוס אבקת סוכר (או סוכר), 75 גרם חמאה, 3 כפות רום (או ליקר פירותי).

ההכנה:

1. בבון מארי מיסים את השוקולד, החמאה והסוכר. ומניחים לתערובת להתקרר ולהגיע לטמפ. החדר.

2. מקציפים את החלמונים והליקר ומוסיפים להם בעדינות את תערובת השוקולד.

3. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקצף יציב.

4. בתנועות קיפול עדינות מאחדים את תערובת החלבונים עם תערובת השוקולד.

5. מחפים תבנית קפיצית בנייר אפיה ויוצקים את תערובת השוקולד העדינות.

7. אופים במשך כ- 45 - 55 דקות בחום נמוך של 150 מעלות.

8. בתום האפיה מוציאים מהתנור ומכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לעוגה להתקרר על השיש כשעתיים - שלוש בטרם מגישים אותה.

אופציות:

אפשר לקשט את העוגה בקצפת, או בשוקולד מומס, ולהגיש לצד גלידה.

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב