עוגת ריבת חלב
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת ריבת חלב 

מאת    [ 14/10/2010 ]
מילים במאמר: 83   [ נצפה 7478 פעמים ]

 
 

החומרים:

2 ביצים, 1.5 כוסות קמח, חצי א. אפיה, כוס חלב (אפשר גם מים), 50 גרם חמאה רכה, 3 כפות סוכר, גרידת לימון, 7 - 8 כפות גדושות ריבת חלב.

ההכנה:

1. בוחשים את כל החומרים, למעט ריבת החלב, לתערובת אחידה וחלקה

2. יוצקים  את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת

3. יוצקים בעזרת כף לאורך אתבנית 7 - 8 כפות של ריבת החלב ומכניסים מיד לאפיה.

4. אופים בחום 170 מעלות במשך כחצי שעה.- הקפידו לחמם את התנור מראש, כדי שהעוגה תקבל קונטרוקציה יפה.

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב