עוגת תפוחים ופירות יבשים לראש השנה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת תפוחים ופירות יבשים לראש השנה 

מאת    [ 10/09/2010 ]
מילים במאמר: 157   [ נצפה 8976 פעמים ]

 
 

החומרים:

1.5 כוסות קמח, חצי כוס פתיתי קוקוס, חצי שקית אבקת אפיה, 3 ביצים, 4 כפות דבש (או סילאן), רבע כפית מלח, חצי כוס שמן, 4 תפוחי עץ קלופים חתוכים לקוביות, רבע כוס מיץ (או מים), 3 כפות צימוקים, 3 כפות אגוזים קצוצים דק, 3 כפות שקדים קצוצים דק, רבע כפית קינמון.

לעיטור לפני האפיה:

2 כפות פתיתי קוקוס מעורבבים עם 2 כפות סוכר חום

ההכנה:

1. מערבבים את הקמח, פתיתי הקוקוס ואבקת האפיה בקערה גדולה.

2. מוסיפים לתערובת את קוביות תפוחי העץ, צימוקים, שקדים, אגוזים, וקינמון. מערבבים היטב עד שהפירות עטופים בתערובת (כדי למנוע שקיעתם בתחתית העוגה)

3. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, הדבש, המלח, השמן, והמיץ.

4. לתוך תערובת הנוזלים מכניסים את תערובת הפירות המקומחים בתנועות קיפול עדינות.

5. משמנים תבנית אפיה ויוצקים לתוכה את התערובת.

6. מפזרים את פתיתי הקוקוס והסוכר מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש, לאפיה של כ-20 - 15 דקות בחום של 170 מעלות.

7. מוציאים ומניחים לעוגה להצטנן על השיש.

שנה טובה!

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב