דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


עלי מנגולד בבשר טחון 

מאת    [ 09/09/2005 ]

מילים במאמר: 109   [ נצפה 10947 פעמים ]

זהו אחד מהמתכונים הפשוטים והטעימים ביותר, המשלב בו בשר וירק. עשיר בברזל ובריא מאוד לילדים, ואם מקפידים על לא יותר משתי כפות שמן, המתכון גם דיאטטי.

חומרים:

    •  2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות גדולות

    • 1 קילו עלי מנגולד חתוכים לפסים

    • 0.5 קילו בשר בקר טחון

    • 2 כפות מים

    • כפית פלפל שחור גרוס

    • 2 כפות שמן זית

    • כפית מלח (לפי הטעם)

הוראות הכנה:

    • בסיר רחב ושטוח מזהיבים את הבצל בשתי כפות שמן זית ושתי כפות מים

    • מפוררים את הבשר הטחון לתוך הסיר ומטגנים עד שיאבד את האדמדמות שלו

    • מוסיפים את עלי המנגלוד

    • מתבלים במלח ופלפל

    • מבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות

בשעת האוכל מומלץ לתבל בלימון

בתיאבון!

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב