עלי מנגולד בבשר טחון
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עלי מנגולד בבשר טחון 

מאת    [ 09/09/2005 ]
מילים במאמר: 109   [ נצפה 9710 פעמים ]

 
 
זהו אחד מהמתכונים הפשוטים והטעימים ביותר, המשלב בו בשר וירק. עשיר בברזל ובריא מאוד לילדים, ואם מקפידים על לא יותר משתי כפות שמן, המתכון גם דיאטטי.

חומרים:

    •  2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות גדולות

    • 1 קילו עלי מנגולד חתוכים לפסים

    • 0.5 קילו בשר בקר טחון

    • 2 כפות מים

    • כפית פלפל שחור גרוס

    • 2 כפות שמן זית

    • כפית מלח (לפי הטעם)

הוראות הכנה:

    • בסיר רחב ושטוח מזהיבים את הבצל בשתי כפות שמן זית ושתי כפות מים

    • מפוררים את הבשר הטחון לתוך הסיר ומטגנים עד שיאבד את האדמדמות שלו

    • מוסיפים את עלי המנגלוד

    • מתבלים במלח ופלפל

    • מבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות

בשעת האוכל מומלץ לתבל בלימון

בתיאבון!

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב