מרק סלק כפרי ( בורשט ) - בשרי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק סלק כפרי ( בורשט ) - בשרי 

מאת    [ 15/04/2007 ]
מילים במאמר: 154   [ נצפה 17060 פעמים ]

 
 
מרק סלק
מצרכים:
- 3 סלקים קלופים
- 2 בצלים קצוצים
- 3 גזרים קצוצים
- 2 כפות שמן זית
- שמיר
- 2.5 ליטר מים או נוזל בקר/ ירקות
- 1/2 כרוב לבן קצוץ
- 4 שיני שום קצוצים
- 1 שורש סלרי קלוף וקצוץ
- 1 שורש פטרוזיליה שטוף וקצוץ
- 5 תפו"א מקולפים וחתוכים לקוביות
- 1/2 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות ( שפונדרה או חזה)
- 1/2 ק"ג עצמות בקר עם מח

אופן ההכנה:
מבשלים הסלק במים מרככים אותו, מגרדים במגרדת לקערה.
מאדים הבצל והגזר בסיר המרק ( המשומן ב 2 כפות שמן), מוסיפים השום קוביות הבשר והעצמות.
לאחר מס' דקות של טיגון ערבוב נוסיף הנוזל ונביא לרתיחה, נבשל כשעה וחצי
ונוסיף את ירקות השורש הקצוצים, תפו"א והכרוב.
נתבל במלח ופלפל, ונמשיך לבשל עוד 30 דקות עד שהבשר ותפו"א התרככו.
נוסיף מיץ מחצי לימון ואת הסלק המגורד למרק,נשלים הטעם אם צריך ולאחר כ10 דקות
נגיש המרק מעוטר בשמיר קצוץ.




זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
שף
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:


שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2015
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
כתיבת מאמרים

מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב