בראוניז שוקולד עשירים - מתכון
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר

בראוניז שוקולד עשירים - מתכון 

מאת    [ 21/02/2007 ]
מילים במאמר: 197   [ נצפה 139576 פעמים ]
מאמרים


 
 

הרשם כעת לרשימת התפוצה!
קבל דיוור אוטומטי של מאמרים חדשים
בנושאי מתכונים ואוכל
דואר אלקטרוני:

 מאמרים אחרונים מאת מיכל מורנו
   מענק פרסום בגוגל לעמותות - מדריך
   תגיות של זנב ארוך וכיצד הן יכולות לעזור לכם להגיע ליותר לקוחות
   3 דרכים יצירתיות לפרסום מותגי מזון ברשת החיפוש
   משווק - על אסטרטגיית תוכן שמעת?
   התוכן הוא המלך, ההקשר הוא האלוהים
   מדיניות הפרסום בגוגל בתחום האשראי החוץ בנקאי והממשל האמריקאי
   מדידת יחס המרה - היתרון האמיתי של השיווק החדש לעומת השיווק הישן
   שיווק בניוזלטר - כמה פותחים את הדיוור שלכם?
   על ברווזים עיתונאיים, סטטוסים ויראליים, פייסבוק וגוגל
   פורמטים של מודעות וידאו ביוטיוב
   חדש בפייסבוק: סנכרון תמונות
   הנעת גולשים לפעולה - איך עושים את זה?
   פרופילים מזוייפים ופרסום בפייסבוק
   אפליקציות באייפוד טאצ' לא עולות - מה עושים?
   מחסום כותבים - מה עושים עם זה?


מאז שתרבות בתי הקפה הפכה לכה משמעותית בישראל, נראה כאילו בראוניז שוקולד כבר לא יכול להיות מה שהיה פעם - קצת קקאו, ביצים, סוכר וקמח ויהיה בסדר - הוא חייב להיות עשיר ומשובח, ומלא בהפתעות ודברים טובים כדי להיות ראוי לחכנו.

מתכון זה אמנם פשוט וקל מאוד להכנה, אבל כאשר הוא עשוי ממיטב הפרודוקטים, הוא אינו משאיר מקום לספק - אם בראוניז שוקולד, אז כזה.

אז קדימה להכנה...

החומרים


    • 200 גרם שוקולד מריר
    • 200 גרם חמאה (או מחמאה לגרסא הפרווה)
    • 1 כוס סוכר
    • 4 ביצים
    • 1 כוס קמח רגיל - לא תופח
    • 200 גרם אגוזים (אופציונלי)

אופן ההכנה


    • מחממים וממיסים בסיר את השוקולד והחמאה - עד שיהיו חלקים לגמרי
    • מוסיפים ומערבבים פנימה את הסוכר - עד שימס
    •  מכבים את האש - או מורידים את הסיר מהאש
    • בעדינות ובמהירות מוסיפים פנימה את 4 הביצים
    • ומיד אח"כ את הקמח
    • מערבבים לעיסה חלקה
    • כאן מוסיפים את האגוזים אם רוצים
    • מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות לכ-15 דקות
    • הבראוניז מוכנים כאשר קיסם יוצא מהם מעט רטוב
    • חותכים לקוביות קטנות, אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר
    • לאחר הצטננותם מאכסנים בצנצנת עוגיות

מי משעוניין לת את הבראוניז כמתנה יפה לרגל דירה או בית חדש, אפשר להניח בכלי יפה, ולעטוף בצלופן

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מקור המאמר: Articles.co.il/מיכל מורנו

אהבת את המאמר? שתף בבקשה!

תגיות של המאמר:

תגובות למאמר:

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי APA:
    מורנו, מיכל. (21/02/2007).  בראוניז שוקולד עשירים - מתכון. [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים.
    נדלה בתאריך:28/02/15 מ:https://www.articles.co.il/article.php?id=6979

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי MLA:
    מורנו, מיכל. "בראוניז שוקולד עשירים - מתכון" . [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים. 21/02/2007
    נדלה בתאריך:28/02/15 מ:https://www.articles.co.il/article.php?id=6979

  •  מאמרים אחרונים בקטגוריה מתכוני קינוחים
      bullrtl פנקייק כשר לפסח - קל ופשוט
      bullrtl עוגת גבינה שוקולד שמצליחה תמיד!
      bullrtl עוגת גבינה וביסקוויטים מהירה
      bullrtl עוגות מיוחדות לאירועים
      bullrtl גנאש שוקולד ב-5 דקות
      bullrtl ריבת תפוז סיני מוצלחת במיוחד
      bullrtl עוגת קצפת בקלי קלות
      bullrtl ריבת ענבים ללא מאמץ
      bullrtl עוגת קצפת ותותים
      bullrtl מתכון מנצח לקאפקייקס שוקולד
      bullrtl קינוחים טבעוניים זה טעים
      bullrtl סלסלות פירות אקזוטיים- הדרך המושלמת להתפנק ולפנק
      bullrtl קרם תותים טעים ב-5 דקות
      bullrtl קרם שוקולד מהיר
      bullrtl עוגת שוקולד ללא שוקולד



    מאמרים

    ©2014
    כל הזכויות שמורות

    מורנו'ס - שיווק באינטרנט

    אודותינו
    שאלות נפוצות
    יצירת קשר
    יתרונות לכותבי מאמרים
    מדיניות פרטיות
    רשימת כותבים
    כותבים מומחים
    עלינו בעיתונות
    מאמרים חדשים
    פרסם אצלנו
    לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
    כניסה למערכת
    יתרונות לכותבי מאמרים
    תנאי השירות
    הנחיות עריכה
    לבעלי אתרים:



    מדיה חברתית:
    חלון מאמרים לאתרך
    תנאי שימוש במאמרים
    ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
    כתיבת מאמרים

    מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב