עוגת שוקולד
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת שוקולד 

מאת    [ 20/05/2010 ]
מילים במאמר: 85   [ נצפה 5548 פעמים ]

 
 

החומרים:

5 ביצים, כוס וחצי קמח, שקית א. אפיה, כוס נס קפה קר (ללא חלב), חצי כוס אבקת קקאו, כפית קפה שחור, כוס סוכר, חצי כוס שמן.

ההכנה:

1. מקציפים היטב את החלבונים עם חצי כפית מלח עד לקבלת קצף נוקשה.

2. בהדרגה ובזהירות מוסיפים את החומרים לפי הסדר הבא: סוכר, חלמונים, קמח, קפה שחור, אבקת קקאו, נס קפה ושמן.

3. אופים בחום של 170 מעלות במשך 40 - 30 דקות.

לציפוי שוקולד:

מבשלים בבון מארי שמנת מתוקה ו-250 גרם שוקולד, מצננים ויוצקים על העוגה.

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב