לקראת חג שבועות - פסטה פסטו פרסקו וירקות ים תיכוניים בשילוב המוצרים של פרסקו חצבה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לקראת חג שבועות - פסטה פסטו פרסקו וירקות ים תיכוניים בשילוב המוצרים של פרסקו חצבה 

מאת    [ 16/05/2010 ]
מילים במאמר: 454   [ נצפה 4062 פעמים ]

 
 

פסטה פסטו פרסקו וירקות ים תיכוניים של שף סהר רפאל

 

מרכיבים

פסטה ארוכה כגון פטוצ'יני או מפלדינה (פסטה דומה לפטוצ'יני בעלת קצוות מסולסלים)

3 כפות פסטו של פרסקו

20 עגבניות שרי חצויות

3שיני שום פרוס

3 כפות שמן זית

מלח

פלפל

10פיטריות שמפיניון פרוסות

1 חציל קטן חתוך לפרוסות דקות

3 תחתיות ארטישוק חתוכות לפרוסות.

רבע כוס יין לבן

ענף טימין

 

אופן הכנה

טיפ להכנת פסטה: כדאי להכין את כל המרכיבים מראש ורק אז להתחיל בהכנת המנה. חובה להקפיד על הוראות ההכנה של יצרן הפסטה, כדי לא לקבל פסטה דביקה או קשה מדי.

כדאי להכין את הרוטב לפני הכנת הפסטה.

 

במידה ומכינים את הפסטה לפני הרוטב: מכנינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מססננים את המים ומקררים. על הפסטה המסוננת יש לשים מעט שמן קנולה כדי שהיא לא תדבק.

את הפסטה המוכנה מחממים במים רותחים דקה או שתיים מיד אחרי שמוסיפים את העגבניות לתערובת הירקות.

 

הכנת המנה

מחממים מחבת על אש בינונית, מוסיפים את השמן זית ומטגנים את החצילים עד כדי הזהבה. מוסיפים את הארטישוק וומטגנים קלות עד שהארטישוק מתחיל להתרכך קלות. מוסיפים את הפטריות ואת השום וממשיכים לבשל במשך כ – 2 דקות. מוסיפים את העגבניות, מטבלים במלח ופלפל. כאשר תערכות הירקות מתרככת, מוסיפים יין לבן ורוטב פסטו של פרסקו. בודקים שהטיבול נכון, מתקנים במידה וצריך ומורידים מהאש.

כשהפסטה מוכנה, מססנים את המים ומעבירים את הפסטה למחבת יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב. מוסיפים מעט טימין ומגישים.

כדאי לגרד מעל גבינת פרמזן ולאכול.

רונן הלל הינו מנכ"ל ובעלים של משרד יחסי ציבור רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור. http://www.ronenhillel.co.il ומנכ"ל משותף של חברת מיתוג אישי http://www.mitugishi.co.il>

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב