6 חומרים דרושים:
200. גר' שוקולד לבן
200 גר שוקולד מריר
גביע של שמנת מתוקה רצוי 38%
100 גר' חמאה
חבילת ביסקוויטים כפולה (אחת מפוררים,אחת טובלים בחלב)
2 כוסות חלב(לטבילה של הביסקוויטים)
אופן ההכנה :
1. חימום השמנת בסיר/תבנית עמוקה פיירקס ל 2 דקות אפשרי במיקרו/גז
2. לבינתיים ריסוק חבילה אחת של ביסקוויטים אפשרי במגימיקס או לשים בשקית לעטוף במגבת ולמעוך עם מארוך.
3. להסיר את השמנת מחימום ולהוסיף את השוקולד והחמאה.לערבב היטב עד שהתערובת אחידה.
(* לשמור בצד כוס מהתערובת בתוך מים חמים ללא תוספות.)
לתערובת האחידה מוסיפים את הביסקוויטים המרוסקים בהדרגה ולערבב.
4. לשפוך ולחלק את התערובת לשניים על 2 נייר אפייה .ולהדק מעט
5. חבילת הביסקוויטים השנייה לטבול בחלב, אחד אחד ל 4 שניות ולהניח על נייר האפייה משני צידי התערובות בטור, כ 5-6 מכל צד.
6. מרימים את נייר האפייה מהמרכז כלפי פנים ולאט לאט מביאים אותו לכיוון התערובת האמצעית ומהדקים היטב את כל זוגות הביסקוויטים.
אתם צריכים לראות שיצרתם פרמידת משולש.ז"א הביסקווטים נמצאים בזווית 45 מעלות מעל התערובת האמצעית.
כעת תיצקו את תערובת השוקולד ששמתם בצד על העוגה.
להמתין כ 15 דקות לקירור ואז לעטוף את הכל בנייר אפייה ,ניילון נצמד ולהקפאה. אחרי כ -3 שעות העוגה קפואה ומוכנה להגשה,
מומלץ ביותר להכין מראש ולהקפיא לכבוד:יום הולדת, אורחים, חג שבועות, חג ראש השנה ולכל אורח שבא.
בהצלחה מנחמן סוזי
נחמן סוזי קוסמטיקאית בראשון לציון, קוסמטיקאית במזכרת בתיה. היצירתיות היא חלק ממני החל בעבודתי כקוסמטיקאית, מאפרת, ציירת, פסלת, קרמיקאית ו"סמול שפית" אשר אוהבת להמציא וליצור מתכונים חדשים וטעימים.התגובות מחמיאות ....תודה לכולם! מעוניינת בכרטיס ההטבות Orlaor Gold Card סמסי את המייל שלך ל-0544969106 http://www.orlaor.co.il
>