עוגיות שוקולד נימוחות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגיות שוקולד נימוחות 

מאת    [ 28/04/2010 ]
מילים במאמר: 194   [ נצפה 4992 פעמים ]

 
 

החומרים:

2 כוסות קמח, חצי כף אבקת אפיה, 100 גרם חמאה, 200 גרם שוקולד מריר, 2 ביצים, קורט מלח, רבע כוס סוכר.

הערה חשובה:

מהכמות הזו יוצאים כ- 100 - 120 עוגיות. ניתן לשמור את העוגיות על השיש בכלי סגור במשך חודש.

ההכנה:

1. ממיסים בבון מארי או במיקרוגל את השוקולד והחמאה.

2. עד שהשוקולד והחמאה נמסים - מפרידים ביצים ומקציפים במהירות גבוהה את החלבונים עם קורט מלח, כאשר הקצף מתחיל להתהוות מוסיפים בהדרגה את הסוכר.

3. מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים את החלמונים.

4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה,  ולבסוף מוסיפים את תערובת השוקולד החמה.

5. מערבבים היטב עד לקבלת עיסת בצק נוחה לעיבוד.

6. מכינים כדורונים בגודל של כפתור (!!!) ומניחים בתבנית מחופה בנייר אפיה.

7. שימו לב השאירו רווחים גדולים מאד בין העוגיות כי הן תופחות כמעט פי 3 ופי 4 בעת האפיה.

8. אופים במשך 6 - 7 דקות, כאשר העוגיות מתחילות להסדק סימן שהן מוכנות (אפית יתר תקשיח את העוגיות ותפגם בטעמן)

9. כשמוציאים מהתנור מפרידים כל עוגיה בזהירות מנייר האפיה, אבל לא מטלטלים את העוגיות!!!

אופציות:

- ניתן לבזוק על העוגיות בעודן חמות אבקת סוכר.

- אוהבי הצימוקים יכולים לשתול בכל עוגיה (לפני האפיה - בשלב הבצק) צימוק.

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב