צ'אלו קבב - קציצות קבב פרסי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

צ'אלו קבב - קציצות קבב פרסי 

מאת    [ 19/04/2010 ]
מילים במאמר: 78   [ נצפה 8354 פעמים ]

 
 

החומרים:

חצי ק"ג בשר עגל טחון, חצי ק"ג בשר עוף (או הודו) טחון, בצל גדול, שן שום, מלח, פלפל, כמון, רבע כפית הל, ביצה.

ההכנה:

1. קוצצים את הבצל דק. רצוי לגרד על פומפיה גסה.

2. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים לעיסה אחידה קלה לעיבוד

3. יוצרים קציצות נאות עגולות או אליפטיות (מדובר בקציצות גדולות ובשרניות)

4. בשלב הזה מניחים את הקציצות על האש, (אפשר גם לשמור אותן במקפיא ולהפשיר במקרר יום לפני ההכנה)

חג עצמאות שמח

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב