רצועות טופו בסויה ודבש
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

רצועות טופו בסויה ודבש 

מאת    [ 31/01/2007 ]
מילים במאמר: 108   [ נצפה 6288 פעמים ]

 
 
כשמה של המנה הזו כן היא. הכל מאד פשוט ולא מסובך.
טובה לנשנוש באמצע היום, מתאבן, תוספת לארוחה גדולה יותר.
אפשר לשים את הטופו הזה בסנדוויץ' או בסושי.

חומרים

חבילת טופו
מעט שמן זית לטיגון
2 כפות רוטב סויה טבעי
2 כפות דבש טבעי

אופן ההכנה

חותכים את הטופו לרצועות. בעקרון אפשר גם לפרוס נתחים בדומה לחזה עוף.
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הרצועות/ פרוסות הטופו מכל צדדיהן למשך מספר דקות, כדי שתיעשנה פריכות מעט.
בקערה מערבבים את הסויה והדבש לרוטב סמיך. יוצקים אותו מעל רצועות הטופו ונותנים לו לבעבע מספר דקות עד שהוא מצטמצם.
מומלץ לאכול מייד (בד"כ לא נשאר מזה הרבה אח"כ... )





ורד לב היא נטורופתית N.D., מדריכת הנקה ואם ל-2.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2016
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
כתיבת מאמרים

מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב