סלט תפוחי אדמה במיונז
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט תפוחי אדמה במיונז 

מאת    [ 06/09/2005 ]
מילים במאמר: 110   [ נצפה 40712 פעמים ]

 
 
מתכון קלאסי ושימושי לסלט רוסי, או סלט תפוחי אדמה במיונז מכיל מרכיבים רבים, משביעים ובריאים. ניתן להגיש כתוספת, או כארוחה קלה בפני עצמה.

מרכיבים:
- 6 תפוחי אדמה גדולים
- 3 ביצים
- 5 מלפפונים כבושים
- 3 גזרים
- 4 כפות מיונז
- 1 כף חרדל
- כפית מלח
- כפית סוכר
- פלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה, הגזרים והביצים במי מלח עם קליפתם
- מקררים את הכל, ומקלפים
- חותכים את תפוחי האדמה, הגזרים, הביצים והמלפפונים החמוצים לקוביות של 1*1 ס"מ
- מערבבים את כל המרכיבים עם מיונז, חרדל, מלח סוכר ופלפל ומגישים.

ניתן לשמור את הסלט במקרר במשך עד שלושה ימים.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב