ספגטי בולונז
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

ספגטי בולונז 

מאת    [ 06/09/2005 ]
מילים במאמר: 223   [ נצפה 119463 פעמים ]

 
 
ישנן דרכים רבות להכנת ספגטי בולונז - יש המכינים אותו עם רסק עגבניות, יש עם עגבניות טריות, יש המכינים ספגטי בולונז עם גזר ויש המוסיפים פטריות. המרכיב הסודי של מתכון זה אחד הוא: תרכיז רימונים. אפשר להחליף את תרכיז הרימונים ביין אדום, אולם התרכיז נותן לבשר את ההשלמה הדרושה לו, וטעם נפלא.

מרכיבים:
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 6 שיני שום קצוצות (ולא כתושות)
- 2 כפות שמן זית
- חצי ק"ג בשר טרי טחון
- 4 עגבניות גדולות קצוצות
- קופסא קטנה רסק עגבניות (125 גרם)
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1/4 כוס רוטב / תרכיז רימונים. אם אין בבית, אפשר להחליף ב2/3 כוס יין אדום ולא להוסיף מים.
- חצי כוס מים (אם הוספתם יין אדום לא להוסיף גם מים)
- הרבה אהבה, בלי אהבה התבשיל לא יוצא טעים


הוראות הכנה:
- מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה
- מוסיפים את הבשר ומטגנים עד לקבלת גוון חום
- מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את רכז הרימונים או היין ומרתיחים
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
- מעבירים לאש קטנה ומבשלים במשך 30 דקות
- בינתיים, מכינים ספגטי או פסטה אחרת לרוטב הבולונז שלנו. כשהפסטה מוכנה, מערבבים עם מעט שמן זית
- מגישים את הספגטי או הפסטה ויוצקים מעליה את הרוטב. חשוב לא לערבבם ביחד כדי לא לבשל את הפסטה יתר על המידה.

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב