טראפלס שוקולד - טרייפל שוקולד
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

טראפלס שוקולד - טרייפל שוקולד 

מאת    [ 06/09/2005 ]
מילים במאמר: 131   [ נצפה 24707 פעמים ]

 
 
טראפלס (טראפל, טרופל, טרייפל) שוקולד הנו מתכון אותו אני מכינה לאירועים מיוחדים בלבד - הוא דורש הרבה הכנה, אולם תמיד זוכה להערכה רבה בעת ההגשה.
מעדן לחיך.

המתכון מתאים להכנת 15 טראפלס גדולים. מנה טובה לאדם תהיה 2 טראפלס, כלומר 7 מנות לערך.

מרכיבים:
- 300 גרם שוקולד מריר
- 100 מ"ל שמנת 38%
- 25 מ"ל רום כהה
- אבקת קקאו

הוראות הכנה:
- קוצצים את השוקולד לשבבים, הכי קל לעשות זאת לאחר שהשוקולד התרכך
- מחממים את השמנת עד לנקודת הרתיחה
- מוסיפים את השוקולד ואת הרום, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
- מצננים את השוקולד עד להתייצבות
- יוצרים מהשוקולד כדורים קטנים בעזרת הידיים
- מגלגלים את הכדורים באבקת קקאו

* ניתן להגיש את המתכון עד שלושה ימים מההכנה, לאחר מכן הטראפלס מאבדים את הטעם והצורה שלהם
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב