תפוחי אדמה צלויים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

תפוחי אדמה צלויים 

מאת    [ 06/09/2005 ]
מילים במאמר: 126   [ נצפה 39711 פעמים ]

 
 
מתכון זה של תפוחי אדמה צלויים הנו מתכון קל להכנה הנותן תוספת טעימה במיוחד. אם שמים שמן בכמות נדיבה, יוצא ממש כמו hash browns.

אני נוהגת להגיש לצד עוף בגריל, או כתוספת לצד בשרים על האש.

חומרים:
1.5 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 2*2 ס"מ
2-3 כפות גדושות של מרק בצל
כף גדושה של פפריקה מתוקה
1/4 עד 1/3 כוס שמן זית
כפית מלח

הוראות אפיה:

    •  מחממים תנור לחום של 180 מעלות

    •  מערבבים את תפוחי האדמה עם השמן וכל התבלינים

    •  מניחים בתבנית אפייה גדולה ומכסים בנייר כסף

    •  אופים במשך כ- 45 דקות

    •  מורידים את נייר הכסף

    •  אופים במשך כ-45 דקות נוספות. לקראת סוף האפייה יש לעקוב ולראות אם כדאי להגביר במעט את הטמפרטורה על מנת שיצא צלוי.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב