עוגת קוקוס וגזר אקזוטית
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת קוקוס וגזר אקזוטית 

מאת    [ 19/03/2010 ]
מילים במאמר: 133   [ נצפה 6391 פעמים ]

 
 

החומרים:

7 כפות קמח לבן, חצי שקית אבקת אפיה, גזר גדול (או שניים בינוניים), 7 כפות פתיתי קוקוס, שתי כפות סוכר חום, שתי כפות סוכר לבן, ארבע ביצים, טיפות תמצית וניל, חצי כוס שמן, חצי כוס מי ברז.

בנפרד: מערבבים כפית סוכר חום, כפית סוכר לבן וכף פתיתי קוקוס.

ההכנה:

1. מקציפים את החלבונים לקצף קשה מאד, ומוסיפים להם (בסוף ההקצפה) את הסוכר הלבן.

2. מטילים על זאטוטי הבית לגרד את הגזר בפומפיה דקה ולערבב אותו בקערה נפרדת עם כל יתר החומרים.

3. מצרפים בעדינות את החלבונים המוקצפים לקערה, בתנועות קיפול רחבות ועדינות.

4. יוצקים את התערובת לתבנית גדולה (26) ומשומנת.

5. לפני שאופים זורים מעל את תערובת הסוכרים והקוקוס ואופים בחום של 160 מעלות במשך 35 - 40 דקות, עד שהעוגה משחימה  (בודקים עם קיסם עץ אם העוגה אפויה).

מקררים לאט בטמפרטורת החדר ומגישים.

 

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב