סלט פלפלים אסייתי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט פלפלים אסייתי 

מאת    [ 18/03/2010 ]
מילים במאמר: 131   [ נצפה 10287 פעמים ]

 
 

החומרים:

8 - 10 פלפלים מתוקים שניים מכל צבע נקיים (אך לא קלופים!!!) וחתוכים לרצועות דקות, חצי ראש שום, כף שמן סומסום, כף רוטב סויה, כף דבש, שומשום קלוי.

אופציה: אפשר להוסיף פלפל חריף קטן ו/או כפית שמן צ'ילי חריף.

 

ההכנה:

1. כותשים רבע מהשום ומניחים בצד

2. את יתרת השום פורסים ומטגנים במחבת עם כף שמן שומשום ועם רצועות הפלפלים

3. כאשר רצועות הפלפלים משחימות מעט מוסיפים את רוטב הסויה והדבש

4. מערבבים כדקה ומסירים מהאש.

5. מאחסנים מיד בצנצנת זכוכית וסוגרים עד שהפלפלים מתקררים

6. מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים ושומרים במקרר.

7. לפני ההגשה מפזרים מעט שומשום מעל הפלפלים.

הערה: את הסלט הזה אפשר לשמור שבועיים - שלושה במקרר.

אחרי הקירור אם יש צורך מתקנים את התיבול, ומותר להוסיף מלח. על פי רב אין בכך כל צורך.

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב