איך להיות ברמן מצליח?
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר

איך להיות ברמן מצליח? 

מאת    [ 23/02/2010 ]
מילים במאמר: 363   [ נצפה 5447 פעמים ]
מאמרים


 
 

הרשם כעת לרשימת התפוצה!
קבל דיוור אוטומטי של מאמרים חדשים
בנושאי מתכונים ואוכל
דואר אלקטרוני:


מה באמת צריך כדי להיות ברמן מצליח? זה לא בהכרח קשור ללשנן אין-ספור מתכונים למשקאות?

למעשה, ללמוד כיצד להיות ברמן זה הרבה יותר קל ממה שרוב האנשים חושבים. קורס בן 50 שעות וספר עם מעל אלפיים מתכונים למשקאות עלול להיראות קצת מרתיע, אבל האמת היא שאין יותר מ -100 משקאות שברמן ממוצע יצטרך להכין ביום-יום, והרבה מהם מאוד דומים מבחינות רבות.

רק לדעת להכין הרבה משקאות ולערבב אותם כמו שצריך זה לא כל מה שצריך בשביל להיות ברמן, הצלחה במקצוע הזה לא ניתן ללמוד בכיתה או בספר כי הכל תלוי באישיות שלך!

הברמן הוא דמות חזקה מאוד בקביעת האופי של המקום. הוא מגדיר את המצב רוח, ואתה חייב להיות פעיל, כריזמטי ומישהו שכיף להיות בסביבתו בשביל להיות ברמן טוב באמת.

להלן כמה טיפים לברמנים שיעזרו לך לשפור את המעמד שלך מאחורי הבר:

תשוקה: ההצלחה שלך בתור ברמן נובעת מהתשוקה שלך להכין משקאות ולשרת לקוחות. אם אתה אוהב את מה שאתה עושה, הלקוחות שלך יראו את זה וזה ישתקף בעבודה (ובטיפים) שלך.

עבודה קשה: כולם מעריך עבודה קשה. הלקוחות שלך יחזירו תודה (עם הטיפים שלהם!) כשאתה עושה את המשקה שלהם במהירות והיעילות.

לזכור שמות: הבר יוצר מחסום בינך לבין הלקוחות שלך. בתור ברמן, אתה צריך לרצות להגיע להיכרות אישית כל האפשר. תמיד תציג את עצמך וודא שאתה מקבל את שמות הלקוחות שלך בתמורה. השתמש בשם שלהם בכל הזדמנות אפשרית.

השתמש בהומור: לכל אחד יש חוש הומור, כולל לך. תמצא כמה בדיחות טובות לספר, רק תוודא שהבדיחות מתאימות לקהל היעד שלך.

אקטואליה: ברמן טוב תמיד יודע מה קורה בעולם ? אם זה ספורט, פוליטיקה, או החדשות המקומיות, אתה צריך תמיד להישאר מעודכן, כך אתה יכול לענות על כל שאלה ולשמור על שיחה מעניינת.

הוסף קצת פלפל: אנשים יוצאים לבארים ומסעדות כדי להתבדר. כל אחד יכול לקנות שישייה ולהישאר בבית ולשתות לבד, אבל זה לא יהיה כיף. בפאב, האורחים שלכם באים  בשביל להתבדר וכדאי לתת להם את מה שהם רוצים. ללמוד קסם או שניים או להציג קצת כישרון במהלך העבודה יוערך מאוד על ידי הלקוחות.

ישנם גורמים רבים שהופכים ברמן לברמן באמת טוב. אבל כל עוד אתה מראה ללקוחות שאתה נהנה מה שאתה עושה, אתה תהיה בדרך ללהפוך לברמן מצליח. אם אתה מרגיש שחסרה לך דחיפה קטנה אולי תמצא אותה בבית ספר לברמנים אחרי שתיקח קורס ברמנים.

מיכאל וקנין הוא מדריך בקורס ברמנים כבר 3 שנים, למיכאל נסיון רב בתור ברמן ובתור מורה, הוא מתפקד גם בתור רכז הקורסים בבית ספר לברמנים בו הוא מלמד.

מקור המאמר: Articles.co.il/מיכאל וקנין

אהבת את המאמר? שתף בבקשה!

תגיות של המאמר:

תגובות למאמר:

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי APA:
    וקנין, מיכאל. (23/02/2010).  איך להיות ברמן מצליח?. [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים.
    נדלה בתאריך:05/03/15 מ:https://www.articles.co.il/article.php?id=62520

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי MLA:
    וקנין, מיכאל. "איך להיות ברמן מצליח?" . [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים. 23/02/2010
    נדלה בתאריך:05/03/15 מ:https://www.articles.co.il/article.php?id=62520

  •  מאמרים אחרונים בקטגוריה יין ומשקאות
      bullrtl הפטריה שמאיימת על גפן היין
      bullrtl ביקורת יין ינואר 2015 : רק יין ישראלי
      bullrtl ביקורת יין יקב אלונה ובעיית הוירוס בענבי המרלו
      bullrtl אתיקה בענף היין הישראלי
      bullrtl יועצי היין ביקבים הישראלים
      bullrtl תעשיית היין הישראלית 2014 יינות שעשו את השנה הזו.
      bullrtl יין טוב, האם זה עניין של טעם ?
      bullrtl למה היקבים חייבים להשקיע דווקא ביינות הזולים :
      bullrtl כמה דרכים לעשות את השילוב המושלם בין יין ואוכל
      bullrtl היינות החדשים של יקב ג'וזף דרוהאן מחבל בורגון בצרפת: ביקורת יין
      bullrtl סוגי בירות
      bullrtl במבחן העתיד: דניאל רוגוב
      bullrtl ביקורת יין אוגוסט 2014
      bullrtl מהפכות נפגשות
      bullrtl קוד אתי לעיתונות ענף היין.


     מאמרים נצפים ביותר בקטגוריה יין ומשקאות
       סגל לא מסונן 2009 הדור שלא ידע את פלדשטיין.
       תעשיית היין הישראלי במערומיה.
       כיצד לייצר בבית ערק ויין שרף
       תהליך הכנת יין ביתי
        PROWEIN דיסלדורף 2014: הביזיון של מכון היצוא - האימפוטנציה של היקבים - וישראל כמדינה חלמאית.
       מתכון לקוקטיילים
       קפוצ'ינו- הקצפת החלב
       כללים להכנת אספרסו
       הכנת קפה במקינטה, לא למקצוענים בלבד
       כוסות יין וכוסות קוקטייל על השולחן
       שילובים מוצלחים של אוכל עם יין ולא להיפך!
       זני הענבים, ייצור יין וטעימת יין
       יין צריכים לקנות בצורה חכמה
       טרה וינו 2013
       יקב בנימינה 2014


    מאמרים

    ©2014
    כל הזכויות שמורות

    מורנו'ס - שיווק באינטרנט

    אודותינו
    שאלות נפוצות
    יצירת קשר
    יתרונות לכותבי מאמרים
    מדיניות פרטיות
    רשימת כותבים
    כותבים מומחים
    עלינו בעיתונות
    מאמרים חדשים
    פרסם אצלנו
    לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
    כניסה למערכת
    יתרונות לכותבי מאמרים
    תנאי השירות
    הנחיות עריכה
    לבעלי אתרים:



    מדיה חברתית:
    חלון מאמרים לאתרך
    תנאי שימוש במאמרים
    ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
    כתיבת מאמרים

    מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב