דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פירות יבשים במילוי קרם מסקרפונה ושקדים 

מאת    [ 24/01/2010 ]

מילים במאמר: 216   [ נצפה 3044 פעמים ]

פירות יבשים במילוי קרם מסקרפונה ושקדים

 

חומרים :

50 גרם משמשים מיובשים

50 גרם תאנים מיובשות

50 גרם שזיפים מיובשים

250 גרם גבינת מסקרפונה

2 כפות אבקת סוכר

חצי כפית קינמון

רבע כפית ציפורן טחון

50 גרם שקדים קלויים וקצוצים

חצי כוס יין אדום מתוק

                     אופן הכנה 

בקערה מערבבים את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר הקינמון הציפורן והשקדים ומעבירים לשק זילוף .

בעזרת סכין פותחים חלק מהפרי ובעזרת האצבע יוצרים כיס קטן.

ממלאים את הפירות במילוי המסקרפונה ומעבירים למקרר .

לפני ההגשה מטפטפים מעט יין אדום מתוק ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ 5 דקות מוציאים ומגישים כמנה ראשונה .

שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב