לשון בקר עם צימוקים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לשון בקר עם צימוקים 

מאת    [ 23/01/2010 ]
מילים במאמר: 119   [ נצפה 4266 פעמים ]

 
 

רכיבים:

לבישול הלשון:

1 לשון (לא כבושה)

2 גזרים

1 בצל

4 שיני שום

3 עלי דפנה

3 גרגירי פלפל אנגלי

1 כפית מלח

פלפל לפי הטעם.

לרוטב:

 2 כפות שמן

1 בצל

3 שיני שום

2 כפות דבש

כף רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות רוטב סויה

2/3 כוס צימוקים

אופן הכנה:

הבישול מורכב משני שלבים, בשלב הראשון מבשלים את הלשון עם המרכיבים (בלי מרכיבי הרוטב) בסיר המכיל בנוחות את הלשון ומכסים במים. מבשלים עד שהלשון מתרככת (כשעתיים). מקררים, ומקלפים את העור (העור נפרד בקלות) ופורסים.

הכנת הרוטב:

מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים את השום ויתר המרכיבים, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים כוס מים. לאחר שהמים רתחו מוסיפים את פרוסות הלשון ומבשלים כעשרים דקות. מומלץ להגיש עם אורז לבן.

פנינה מילוא - מאמנת לחיים מלאים בוגרת Coaching Academy באימון בסיסי ומתקדם. בוגרת גומא באימון קבוצתי. בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ועוסקת שנים רבות בהנחייה ובייעוץ, מאמינה ביכולתם של אנשים לשנות ולהביא לפריצת דרך בחייהם. אין מקום שהוא רחוק מדי. אין זמן שהוא מאוחר מדי. www.lifecoacher.co.il

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב