מתכון סופגניות מקמח תופח
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון סופגניות מקמח תופח 

מאת    [ 11/12/2006 ]
מילים במאמר: 105   [ נצפה 21033 פעמים ]

 
 

חומרים:


    • חבילה קמח תופח
    • 2 קופסאות לבן
    • 3 כפיות סוכר
    • 2 ביצים
    • חבילה סוכר וניל
    • שמן לטיגון

הוראות הכנה:


    • מערבבים את כל החומרים לעיסה חלקה
    • מחממים את השמן לחום בינוני (כך שהסופגניות ייעשו - ולא ישרפו)
    • נוטפים את הבצק לתוך השמן בעזרת שתי כפות - האחת אוספת בצק, והשניה מפרידה אותו מהכף הראשונה
    • מטגנים עד להשחמת צד אחד, והופכים בתוך השמן
    • לאחר סיום ההשחמה מוציאים לנייר סופג או מסננת
    • ממלאים במילוי ריבה / ריבת חלב / שוקולד למריחה
    • בעזרת מסננת מפזרים אבקת סוכר מעל                

חג חנוכה שמח,

ובתיאבון!                                                                                                          

 

 

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב