אורז עם תרד
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

אורז עם תרד 

מאת    [ 18/12/2009 ]
מילים במאמר: 118   [ נצפה 3851 פעמים ]

 
 

החומרים:

כוס אורז לבן, 2 כוסות מי ברז, בצל ירוק, בצל יבש גדול, כף רסק עגבניות, כוס עלי תרד חתוכים לרצועות, שתי שיני שום קצוצות, חצי כפית סוכר, כפית מלח, חצי כפית פלפל, רבע כוס מיץ לימון, מעט כמון, מעט שמן לטיגון.

 

ההכנה:

1. קוצצים דק את הבצל היבש והשום ומטגנים עד לשקיפות

2. מוסיפים את האורז ובוחשים, עד שגרגרי האורז מצופים בשמן.

3. מוסיפים את כל יתר החומרים ומבשלים על אש גבוהה תוך כדי בחישה, עד שהמים מגיעים לרתיחה.

4. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר וממשיכים בבישול איטי כרבע שעה על הלהבה הנמוכה ביותר.

5. מכבים את האש וממתינים חמש דקות לפחות עד לפתיחת המכסה.

אופציות: ניתן להמיר את עלי התרד בעלי מנגולד טריים.

 

בישולים עם ילדים
המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב