ירקות מטוגנים בבצק בירה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

ירקות מטוגנים בבצק בירה 

מאת    [ 14/12/2009 ]
מילים במאמר: 88   [ נצפה 3451 פעמים ]

 
 

החומרים:

ניתן לפרוס מבחר עצום יש לירקות לפרוסות דקות (ס"מ אחד): תפוחי אדמה, גזר, כרובית, קישואים, דלעת, דלורית, בצל יבש, ועוד.

שמן לטיגון (כחצי בקבוק).

לבצק: כוס בירה, כוס קמח, ביצה

 

ההכנה:

1. מרתיחים בסיר עמוק שמן לטיגון

2. טורפים את חומרי הבצק עד לקבלת תערובת חלקה.

3. טובלים את הירקות החתוכים בתערובת הבירה ומנערים קלות להשלת עודפים

4. מטגנים בשמן חם ועמוק עד להזהבה

5. מניחים על נייר סופג ומגישים חם.

6. ניתן לאחסן במקרר עד 5 ימים, אפשר להגיש קר או לחמם במיקרו/תנור.

 

 

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב