דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


ירקות מטוגנים בבצק בירה 

מאת    [ 14/12/2009 ]

מילים במאמר: 88   [ נצפה 4462 פעמים ]

החומרים:

ניתן לפרוס מבחר עצום יש לירקות לפרוסות דקות (ס"מ אחד): תפוחי אדמה, גזר, כרובית, קישואים, דלעת, דלורית, בצל יבש, ועוד.

שמן לטיגון (כחצי בקבוק).

לבצק: כוס בירה, כוס קמח, ביצה

 

ההכנה:

1. מרתיחים בסיר עמוק שמן לטיגון

2. טורפים את חומרי הבצק עד לקבלת תערובת חלקה.

3. טובלים את הירקות החתוכים בתערובת הבירה ומנערים קלות להשלת עודפים

4. מטגנים בשמן חם ועמוק עד להזהבה

5. מניחים על נייר סופג ומגישים חם.

6. ניתן לאחסן במקרר עד 5 ימים, אפשר להגיש קר או לחמם במיקרו/תנור.

 

 

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב